Künye İletişim Mobil
Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Sitene Ekle RSS Üye Ol Üye Giriş
Anasayfa Foto Galeri Video Haber Seri İlanlar Muhtarlarımız Kadınlarımız İletişim
SON DAKİKA : Baro Başkanı Şarlan’dan Kutlama Mesajı      Amatör Lig’lerde Müsabaka Sonuçları Ve Puan Durumları       Lidere Yan Bakılmıyor      Bigaspor Rahat Kazandı      Çan Belediyesi İsmet İnönü Parkı Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı      Biga’da Okullar Yıkılacak Mı? Deprem Paralarına Ne Oldu?      Biga Kent Konseyi 1. Olağan Toplantısı      Ceylan’a Milli Eğitim Bakanı’ndan Cevap      2020’de Çanakkale’ de Yapılacak Spor Yatırımları       Biga Kitap Festivali Kapılarını Açıyor      Biga’da Yükselen Değer; Biga Çizgi Koleji      Gümüşçay Anaokulundan Ziyaret      Biga TSO Üyelerine KVKK Ve Verbis Semineri      TEMAD Şube Başkanlığından Basın Açıklaması      Ülkenin Gerçek Gündemi Açlık Ve İşsizlik      Tuzlu Su ile Gargaranın Muhteşem Faydaları      Biga, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na Kavuşuyor      “Çalışan Kazanacak, Gümüşçay Kazanacak’’      Biga-Çan Yolunda Uyuşturucudan Yakalandılar      Çan Belediyesi Hizmet Binası Vatandaşların Hizmetinde     
YEREL YAŞAM EKONOMİ SİYASET EĞİTİM BELEDİYE KAYMAKAM MAGAZİN ULUSAL SPOR RÖPORTAJ
» Başkan Üzen, KVKK Eğitim Seminerine Katıldı
10 Şubat 2020 Pazartesi 16:00
12
14
16
18


Türkiye Barolar Birliği ve Çanakkale Barosu tarafından ÇTSO ev sahipliğinde 09 Şubat 2020 tarihinde "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" konulu meslek içi eğitim semineri düzenlendi.

Seminerde, Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Halit Advan’ın sorumlu olarak yer aldığı seminerde, Türkiye Barolar Birliği KVKK’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Şakir Uzun, Kişisel Verileri Koruma Hukuku Eğitim Birimi Üyesi Av. Sercan Altınordu, Kişisel Verileri Koruma Hukuku Komisyonu Üyesi Av. Can Kılıç, Kişisel Verileri Koruma Hukuku Eğitim Birimi Üyesi Av. Ecem Kumsal Başyurt konuşmacı olarak yer aldı.

Söz konusu eğitim seminerine katılan Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen Toplantı ile ilgili şu değerlendirmede bulundu.

S.Kaya Üzen öncelikle Kişisel Verilerin Korunması Kanununun önemine dikkat çekerek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Odalarımız ve Borsalarımız ve muhtelif sektör temsilcileri tarafından KVK Kurumuna intikal ettirilen Veri Sorumluları Siciline kayıt sürelerinin uzatılmasına ilişkin taleplerin değerlendirilmesi neticesinde Kişisel Verileri Koruma Kurulunun 2019/387 sayılı Kararı ile; kişisel veri işleme envanteri hazırlamadan gelişigüzel VERBİS’e kayıt ve bildirim gerçekleştiren veri sorumluları ile envanter hazırlama süreçlerini tamamlayamadığı için süresinde kayıt ve bildirim yükümlülüğünü yerine getiremeyecek olan veri sorumluları dikkate alınarak, VERBİS’e girilmiş olan bilgilerde herhangi bir hata veya Kanuna aykırılık varsa bu durumun bir an önce düzeltilmesi için gerekli çalışmaların yapılabilmesini teminen 6698 sayılı Kanunun Geçici 1’inci maddesi gereği;

Yıllık çalışan sayısı 50’den çok veya yıllık mali bilanço toplamı 25 milyon TL’den çok olan gerçek ve tüzel kişi veri sorumlularına Sicile kayıt ve bildirim yükümlülüğünü yerine getirmeleri için verilen sürenin 30.06.2020 tarihine,

Yurtdışında yerleşik gerçek ve tüzel kişi sorumlularına Sicile kayıt ve bildirim yükümlülüğünü yerine getirmeleri için verilen sürenin 30.06.2020 tarihine,

Yıllık çalışan sayısı 50’den az ve yıllık mali bilanço toplamı 25 milyon TL’den az olup ana faaliyet konusu özel nitelikli kişisel veri işleme olan gerçek veya tüzel kişi sorumlularına Sicile kayıt ve bildirim yükümlülüğünü yerine getirmeleri için verilen sürenin 30.09.2020 tarihine,

Kamu kurum ve kuruluşu veri sorumlularına Sicile kayıt ve bildirim yükümlülüğünü yerine getirmeleri için verilen sürenin 31.12.2020 tarihine, kadar uzatılmasına karar verildiğini belirtti.

Başkan S.Kaya Üzen son olarak VERBİS'e kayıt yükümlülüğünün yerine getirilmemesi halinde, gerçek ve tüzel kişi tacirlerine 20 bin liradan 1 milyon liraya kadar para cezası kesilebildiğini de belirten Başkan Üzen konunun önemli olduğunu ifade etti. Programı düzenleyen Türkiye Barolar Birliği ve Çanakkale Barosuna ve ev sahipliğinde bulunan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür etti.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
Baro Başkanı Şarlan’dan Kutlama Mesajı
    »    
Amatör Lig’lerde Müsabaka Sonuçları Ve Puan Durumları
    »    
Çan Belediyesi İsmet İnönü Parkı Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı
    »    
Biga’da Okullar Yıkılacak Mı? Deprem Paralarına Ne Oldu?
    »    
Biga Kent Konseyi 1. Olağan Toplantısı
    »    
Ceylan’a Milli Eğitim Bakanı’ndan Cevap
    »    
2020’de Çanakkale’ de Yapılacak Spor Yatırımları
    »    
Biga Kitap Festivali Kapılarını Açıyor
    »    
Biga’da Yükselen Değer; Biga Çizgi Koleji
    »    
Gümüşçay Anaokulundan Ziyaret
    »    
Biga TSO Üyelerine KVKK Ve Verbis Semineri
    »    
TEMAD Şube Başkanlığından Basın Açıklaması
    »    
Ülkenin Gerçek Gündemi Açlık Ve İşsizlik
    »    
Tuzlu Su ile Gargaranın Muhteşem Faydaları
    »    
Biga, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na Kavuşuyor
    »    
“Çalışan Kazanacak, Gümüşçay Kazanacak’’
    »    
Biga-Çan Yolunda Uyuşturucudan Yakalandılar
    »    
Çan Belediyesi Hizmet Binası Vatandaşların Hizmetinde
    »    
Başkan Erdoğan Bigalıların Beklediği Müjdeyi Verdi
    »    
Sağlık Bakanlığı 8 Bin Personel Alacak
    »    
Özgür Ceylan, ‘’Şirkete Söz Mü Verdiniz?’’
    »    
İŞKUR 16 Kişilik Yeni Programa Başladı
    »    
Biga CHP İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Özge Elmas Seçildi
    »    
Biga Doğa Kolejinden Basına Kahvaltı
    »    
Ali Galip Akyıldırım Adaylığını Açıkladı
    »    
Sazoba Köyü’nün Galatasaraylı Çeşmesi
    »    
Gözaltına Alınan 20 Şüphelinin Tamamı Tutuklandı
    »    
Başkan Erdoğan’dan Hasta Ziyareti
    »    
Tek Bir Amaç İçin Bir Araya Geldiler
    »    
Gülgün Feyman İle Ertelenen Programı Yarın Gerçekleştiriyoruz
    »    
Biga Ticaret Borsası Anaokulu 1. Yılını Kutladı
    »    
‘’ Hayat Sevdikçe Paylaştıkça Daha Güzel’’
    »    
Biga’da Hastalıklara Geçit Yok
    »    
Allah’a Yönelin! Takva Nedir?
    »    
Aşkın Ve Sevginin Ülkesi Değiliz!
    »    
1940’lı Yıllardan Kalan Çeşme
    »    
Biga Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
    »    
Bahçeli Köyü Bayanlarına Seminer Verildi
    »    
Kocagür Köyü’nde Mantar Yetiştiriciliği’ne Yoğun İlgi
    »    
Başkan Erdoğan’dan, Özel Biga Can Hastanesini Ziyaret
    »    
Amatör Liglerde Haftalık Faaliyet Programı
    »    
Biga Merkezli Önemli Operasyon
    »    
Bir Film Seyreder Gibi İzliyoruz Toplu Ölümleri
    »    
Vefat Ve Başsağlığı
    »    
Biga’da Risk Taşıyan Birçok Okul Binası Yıkılacak
    »    
Başkan Erdoğan’dan Sabah Çıkarması
    »    
Milli Atlet Anıl Korkmaz’dan Başkan Erdoğan’a Ziyaret
    »    
Biga’nın Camileri Pırıl Pırıl
    »    
AK Parti Gençlik Kollarından Emniyet Müdürüne Ziyaret
    »    
Türk Milleti Mazlumdan Yanadır Ama…
    »    
Tahmin Ediyoruz Ki Türkiye’de Bir İlk Yaşandı
    »    
Bigaspor Aşkına
    »    
Biga CHP Kadın Kollarından Adaylık Açıklaması
    »    
Soner Dedeoğlu’nun İsmi Parkta Yaşayacak
    »    
Türkiye Şampiyonundan Ziyaret
    »    
Biga İlçe Merkezin Nüfusu Artışta
    »    
Başkan Erdoğan, Pazar Yerinde Talepleri Dinledi, Notlarını Aldı
    »    
Yenice’ye Süt Fabrikası
    »    
Vefat ve Başsağlığı
    »    
Bir Kalleşten Kaçıp Başka Bir Kalleşin Tuzağına Düşmek!
    »    
Biga Uyuşturucudan 7 Kişi Yakalandı
    »    
Biga Sallandı
    »    
Alternatif Bijuteri’nde Sevgililer Gününe Özel İndirim
    »    
Başkan Öz, Vatandaşlarla Buluşup Onları Dinliyor
    »    
Amatör Lig’ lerde Müsabaka Sonuçları Ve Puan Durumları
    »    
Vatandaşa Büyük Kolaylık Sağlayacak Protokol İmzalandı
    »    
AK Parti İlçe Teşkilatından Ziyaretler
    »    
Dikkat! Kar Kapımızı Çalacak
    »    
Bigalı Mehmet Çavuş Kabri Başında Anıldı
    »    
Biga CHP’den Büyük Üye Kampanyası
    »    
Ceylan, Merkez İlçe Kongresinde Konuştu
    »    
Başkan Akkurt’tan Yerel Basına Kahvaltı
    »    
Turan’dan Deprem Bölgesine Yardım
    »    
Biga TSO’dan Sigorta ve Risk Çözümleri Semineri
    »    
Allah’a Yönelin! Şeytan (İblis) Nedir?
    »    
İdlib’de 4 Asker Şehit
    »    
Ç.Dardanelspor 2 - Karabiga 1
    »    
Bu Acıya Yürek Dayanmaz
    »    
Biga Kent Konseyi Genel Kurulu 15 Şubat’ta
    »    
‘’Tarım Kredi Kooperatifleri de Çiftçinin Sırtına Biniyor’’
    »    
Lâpseki’de Gümrük Kaçağı
    »    
Bigaspor Önemli Maça Hazır
    »    
Toplu İş Sözleşmesi Coşkuyla Kutlandı
    »    
Yunanlı’nın Kuyruk Acısınıda Anlıyorum İçimizdeki Uzantılarının Kuyrukacısınıda..
    »    
Gelibolu’dan Biga Emniyet Müdürüne Sürpriz Ziyaret
    »    
Öğrenciler Tatilde Hediyelerine Kavuştu
    »    
Doğa Koleji Özel Biga Can Hastanesini Ziyaret Etti
    »    
Bekçilerin Yeni Yetkileri
    »    
Özel Biga Can Hastanesinden Hayırlı Olsun Ziyareti
    »    
Başkan Bülent Öz, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti
    »    
Ezine’de Kasten Adam Öldürme
    »    
Çanakkale Barosu’ndan Elazığ ve Malatya’ya Destek
    »    
Biga Kent Konseyi Turizm İçin Çalışmalara Başladı
    »    
Öz, STK Temsilcileriyle Toplantısını Gerçekleştirdi
    »    
Biga İnsanı Bir Başka
    »    
Tek Parti, Tek Emir, Tek Adam
    »    
Biga Ziraat Odasından Savaştepe Köyü’nü Ziyaret
    »    
Karabiga Beldesi, Araç Filosunu Yeniledi
    »    
Emniyet Müdürü Özkan’dan, Muhtarlar Derneğine Ziyaret
    »    
Biga Belediyesi’nin Yardım TIR’ı Yola Çıktı
    »    








YAZARLAR
Ali Galip Akyıldırım
Ülkenin Gerçek Gündemi Açlık Ve İşsizlik
Alaattin Akçal
Hayalim “2 Adet Çikolata”
Davut Doğan (Konuk Yazar)
Hey Siri!
Erdem Karan
Allah’a Yönelin! Takva Nedir?
Kadir Atay
Lider Şehir Biga’m
Murat Gülcen
-Kafa Yoranlar-
Niyazi Kısacık
Ceviz Kurdu
Uzm. Klinik Psikolog Nevzat Hasdemir
Çocuklarınızın Hayatını Kurtarın !!!
Ozancan Polat
Ucuz Strateji
Sinem Bülbül
Kayropraktik Nedir?
Lütfi Özgünaydın
Gülgün Feyman İle Ertelenen Programı Yarın Gerçekleştiriyoruz
BİGA'DANÖBETÇİ ECZANE
ÇOK OKUNANLAR bu hafta | bu ay
ÇOK YORUMLANANLAR bu hafta | bu ay
İstatistik
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’ ve sitemizde yorum gönderenlerin şahsına aittir.
Çanakkale'nin Tamamen Renkli İlk Gazetesi
Biga'nın İlk İnternet Televizyonu ve Cep Gazetesi
Biga'nın Evlere, Köylere ve Okullarına, Dağıtılan En Yüksek Tirajlı Gazetesi
Sitemizde Yayınlanan Yazı ve Dökümanların İzinsiz Alınması Çoğaltılması Yasaktır
Biga Çarşamba Gazetesi / Atay Reklam
Tüm Hakları Saklıdır BİGA ÇARŞAMBA GAZETESİ    0