Çanakkale Ak Parti İl Yönetimi yeni seçilen Biga Ak Parti İlçe Yönetimini 24 Ocak Salı akşamı 20:30’ da İlçe binasında ziyaret etti.
Ev sahipliğini üstlenen Biga Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Erdoğan ile tam kadro Yönetim Kurulu ve İl Genel Meclis Başkanı Ali Rıza Tekin, Kadın Kolları Başkanı Şengül Emre gelen İl Yönetimine hoşgeldiniz diyerek ağırladılar.
Çanakkale Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu, İl Kadın Kolları Başkanı Julide İskenderoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Orçun Oktay ile İl Yönetiminden Ayhan Başaran, İlker Çiftçi, Özkan Arslan, Ali Kaçar, Ahmet Makas, Hasan Akıncı, Ahmet Çiçek, Recep Ragıp Barış ziyaret edenler arasındaydı.
Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu Çanakkale İlimizin birinci derecede önemli olan Biga’ mızdan ziyaretlerine başladıklarını belirtti.
Başkan Kutlu Biga’ mızda İlçe Başkanlığı seçimleri örnek gösterilebilecek huzurlu ve nezaket kuralları içerisinde yapılmıştır diyerek yeni seçilen arkadaşları kutluyor parti içinde çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.
Ak Parti Çanakkale İl Başkanı bu ziyaretlerimizin amacı yeni seçilen arkadaşlarla tanışarak görüş alışverişinde bulunmak ve koordineli çalışmaktır dedi.
Biga İlçe Başkanı Bülent Erdoğan’ da başta İl Başkanı ve yönetim kuruluna hoşgeldiniz bizleri onurlandırdınız dedi.
Toplantı geç saatlere kadar basına kapalı olarak devam etti.
HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN